Har hatt lyst på indrefilet av svin en stund. Siden jeg har prøvd å surre kylling i bacon, så tenkte jeg at det smaker sikkert snadder.
Et flott stykke indrefilet ble kjøpt inn, det lille av fett som var på ble selvfølgelig værende. Delte nesten igjennom på midten og satte i gang. Om man velger å bruke en blåmugg ost eller en annen kremost er opp til en selv. Smak og behag
|
En eller annen kremost i midten |
|
Surret i bacon |
|
Freset litt i pannen først |
|
Over i ildfast form og inn i ovnen på ca 175g i 20min |
|
Så hvile i 15-20min |
|
Serveres her med blomkålmos med baconbiter i |
Håper det smaker. Min var lyserosa inni, perfekt og smakte virkelig snadder. Kjempe enkelt og så godt.
7 comments:
Nam! Når inviterer du på middag? :p
Bare å komme :)
Takk takk. Da står jeg plutselig på døra di. Tar med et par flasker vin jeg da :)
Flott. Da er tingene avgjort. Får vel mikse sammen noen muffins til dessert da.
Prøvde denne i kveld. Det var helt nydelig. Hadde den sammen med stekte champignon med fløte + brokkoli og et glass hvitvin.. nam Tusen takk for tipset. Skal prøve laks stekt med Philadelfiaost oppå i morgen.
Hyggelig at du likte det. Alltid hyggelig å dele.
Høres og godt ut.
Tusen takk for hærlig tips, tok philadelfiaost og kryddersmør inni, for det var det jeg hadde, serverte med bakt potet og salat, heeeeelt nydelig, og det er nå hærved bestemt at jeg er kokken på indrefilet:)
Post a Comment