Her i Østerrike får man ikke tak i kalkun eller kylling kjøttdeig, så jeg kverner min egen kjøttdeig, denne gangen ble det kalkun.
Ingredienser
- Kalkun/Kylling
- Rødløk
- Hvitløk
- Koriander
- Cummin
- Salt
- Pepper
- Egg
Neste dag blandet jeg inn et egg før jeg hev smør i pannen og Formet burgere med hendene og stekte. Litt varierende str, men der det ikke det som er sjarmen med hjemmelaget?
Jeg steker i en del smør. Liker det og jeg får i meg fett.
Middagen min i dag ble 2 små burger med 4 skiver bacon og 2 skiver ost på. Som pynt hadde jeg 2ts med salsa. Utrolig godt. En ny favoritt inn på lista.
Som dere ser, den ligger og svømmer litt i smør. Det ble litt mye.
Jeg pleier å helle over litt, men kom litt mye denne gangen.
Jeg håper det smaker!
No comments:
Post a Comment