Men skal love deg at den var saftig og god.
Oppskrift
700g Kjøttdeig
72g parmesan (det var det jeg hadde igjen)
6 skiver med bacon (hadde igjen)
Krydder - Jeg bare hiver oppi jeg, så kan dessverre ikke si hvor mye av hver
Sterk paprika - en del
Hvitløk
Løk - en del
Pepper - en del
Cummin
Koriander
Jeg bare blandet alt sammen i en bolle. Bacon ble først stekt og så knust oppi blandingen. Jeg lagde ganske 6 stor og tykke hamburgere og stekte dem i masse smør. Først på sterk varme og så lot jeg dem stå og putre på svak varme. Utrolig gode. En holder i massevis.
I dag hadde jeg bare en burger, men syntes det er veldig godt å servere på en tykk skive tomat med litt majones på. Snadder.
Ikke rå i midten, bare en bacon bit
Jeg har regnet på det, og i mine er det ca 0.5 karbs per hamburger
No comments:
Post a Comment