Ingredienser
- Kylling/Kalkun
- Bacon
- Hvitløk smøreost
- Creme Fraiche
- Fløte
Jeg har brukt kalkun her. Skjer opp i den str du måtte ønske. Legg i en ildfast form. Er det store stykker ha de litt i ovnen før neste steg, om ikke så er det bare å sette igang og steke bacon. Jeg klipper baconet i små biter og steker det i panne. Legger så bacon over kyllingen.
Kalkun i form
Bacon på, fettet kommer med
Jeg blander så sammen resten i en bolle og bruker ofte en stavmikser og få blandet det godt sammen. Så heller jeg dette over kyllingen og baconet. Så skal det endelig inn i ovnen.
Saus
Setter dette inn i ovnen på ca 200g til jeg syntes det ser ferdig ut. 30-40min avhengig av tykkelsen på kyllingen. Det har alltid blitt utrolig mørt, smelter på tunga.
Ferdig og klar til å spises
Håper det Smaker!
No comments:
Post a Comment