Har de siste dagene fått testet 3 typer schnitzel. Alle tre veldig gode.
Pariserschnitzel
Da tar men kalkun/kylling filet og banker flat. (Her i Østerrike får man kjøpt ferdige schnitzler).
Man dypper i egg på begge sider og legger i panna.
I mitt første forsøk brukte jeg rapsolje. Men siden det ikke er det beste siden det skal så veldig høy temperatur så har jeg nå gått over til smør.
Denne typen schnitzel blir ikke sprø, men smaler utrolig godt.
Wienerschnitzel variant I
Samme som over. Men etter å ha dyppet i egg så dypper man kjøttet i parmesanost ost. Osten detter litt av, men dette blir sprøtt og godt.
Wiener Schnitzel variant II
Igjen samme som over, men her blander man inn parmesanosten med knust baconcrisp. Dette er definitivt den beste varianten. Oste blandingen holder seg bra på og det blir crispy og godt.
Etter å ha først prøvd ut med olje så må jeg si at det er mye bedre med smør. Crispy blir det og.
No comments:
Post a Comment